Direct bestellen?

 
 

In al onze pakketten is het mogelijk om met één klik een script naar wens te installeren. Met een keuze uit meer dan 285 scripts. Wilt u een forum beginnen? geen probleem met één klik installeert u de door u gekozen forum software. Heeft u een winkel en wilt u ook uw producten online gaan verkopen? Installeer met één klik het "Opencart-", "PrestaShop-" of "Magento-" script. Dan kunt u direct aan de slag met het inrichten van uw eigen webshop. Wilt u graag uw foto's laten zien aan het publiek? Het is mogelijk om op uw hosting pakket met één klik een complete foto galerij te maken. U heeft de keuzen uit 12 verschillende "Foto galerij scripts" en deze zijn met één klik geïnstalleerd en gede-installeerd. 

 
 

Uw hele hosting pakket is configureerbaar op het Cpanel van uw hosting. Cpanel laat in een oogopslag alle informatie over uw hosting zien, van data tot opslag. Maar ook in het Cpanel kunt u uw MySQL databases maken, ook heeft u volledige toegang door middel van de phpMyAdmin Bestandstoegang, FTP, MySQL, Cronjobs, Email boxen, statistieken en de 285 gratis scripts zo onder handbereik in het overzichtelijke Cpanel. 

 
 

Al onze servers staan onder 24/7 monitoring. Mocht zich onverwacht toch een storing voordoen dan zal een van onze andere servers dit direct de opvangen. U zal geen last van storingen hebben!

Al onze systemen maken dagelijks back-ups naar externe servers. Zo kunnen we u er van verzekeren dat uw data altijd veilig is